Dans, Scoala de dans, Cultura, Educatie, Sort, Miscare, Sanatate, Liga Dansatorilor, Romania, Bucuresti

Federația Liga Dansatorilor

Follow Us:

"De ce"-ul comunității FLD

"De ce"-ul comunității FLD

Dansul reprezintă una dintre cele mai elocvente manifestări ale artei. Chiar și fără muzică, este o formă de artă în sine, care inspiră, creează emoție, generează energie pozitivă și unește, în toate stilurile și formele lui, dincolo de limbă, cultură, tradiție sau vârstă.

Noi ne-am născut din dorința de a scoate în relief ADN-ul dansului ca un tot unitar și a-l prezenta în contextul prezentului, a-l adapta nevoilor societății actuale, percepându-l ca pe o forță a coeziunii care trece prin factorul principal, și anume al dansatorului. Dansatorul privit prin lentilele unicității și ale reprezentativității, indiferent de stilul pe care îl pune în mișcare. Dansatorul care trăiește în ritmul lui, care dansează din tot sufletul și care are curajul de a intra primul pe ring. Dansatorul care sparge tiparele, care devine unul cu muzica și ne umple privirile de zâmbete, voioșie și energie pozitivă.  

Trecând la aspectele administrative ale ‘de ce-ului’ FLD…

Ne dorim să punem în scenă atât concursuri zonale cât și concursuri naționale, ce sunt împărțite pe secțiuni de formații și echipe. Totodată, protagoniștii din ring ni se pot alătura într-o serie de competiții unde oferim premii în bani, precum Super Ligă, Cupă și Campionat Național, organizate pe clase valorice numite Bronze, Silver și Gold. De asemenea, deschidem oportunitatea de a accesa un Lot Național de specialitate caracteristic fiecărei ramuri în parte, cât și un Lot Național general, ce înglobează toate stilurile de dans și încurajează schimbul de experiență.  

Încă un motiv pentru a te alătura comunității FLD

În orice sport, competiția cea mai politică este reprezentată de Campionatul Național, întrucât aceasta selectează campionii care ne reprezintă țara la Campionatele Mondiale. Suntem încântați să vă spunem că World Dance Council ne oferă șansa de a scoate presiunea politică de pe Campionat, permițând accesul oricărei perechi de dansatori la Campionatul Mondial!  

Așadar, vă invităm, dragi dansatori, să luați parte la firul nostru narativ și să scriem împreună filă după filă pentru a scoate la lumină fiecare poveste ce merită împărtășită publicului iubitor al manifestării noastre de artă.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare
Dans, Scoala de dans, Cultura, Educatie, Sort, Miscare, Sanatate, Liga Dansatorilor, Romania, Bucuresti

HIP HOP – Cultură și Educație

Hip Hop a depasit deja faza de fenomen, regasindu-se in numeroase domenii precum: muzica, moda, divertisment, dans, educatie, politica sau media. Desi in prezent are o amploare de necontestat, aceasta nu se datoreaza neaparat cunostintelor maselor in ceea ce priveste Hip Hop-ul, ci mai degraba exploatarii acestei culturi. Dupa atat timp in care ne-a servit drept inspiratie sau refugiu, consideram ca ar fi timpul sa si dam ceva inapoi, incepand cu recunoasterea originii culturii si celebrarea celor care au creat-o.

Citește tot articolul »
Dans, Scoala de dans, Cultura, Educatie, Sort, Miscare, Sanatate, Liga Dansatorilor, Romania, Bucuresti

Obiectivele pe care le îmbrățisăm la FLD

În articolul de astăzi, ne dorim să ne cunoaștem mai bine și să inițiem conversații pline de frumos, de creativitate, de experiențe împărtășite și de oameni dedicați. Pentru că ne place să privim cum ideea noastră ia proporții și se transformă dintr-o omidă determinată într-un fluture capabil să deschidă uși și să îmbrățișeze provocări și noi oportunități prin care putem da înapoi întregii comunități a dansului.

Citește tot articolul »
Dans, Scoala de dans, Cultura, Educatie, Sort, Miscare, Sanatate, Liga Dansatorilor, Romania, Bucuresti

Alătură-te FLD

Federația Liga Dansatorilor este deschisă pentru afiliere tuturor cluburilor care doresc să facă parte din proiectul nostru. 

Afiliere Membru FLD

Persoană de contact
  Strength: Very Weak
  Informații despre școală
  *
  Descriere
  Introdu scurte informatii: numar de coregrafi, stiluri de dans, competitii organizate, etc.
  Selecteaza Metoda de Plata
  Cum vrei sa platesti?
  Sumar Plata

  Planul Curent Selectat :
  Cost Plan:

  Suma Totala: